Джей Ло падна на колене с българския трибагреник

Дженифър Лопес падна на колене с българския трибагреник пред препълнената зала Арена Армеец в София, предаде БГНЕС. Дженифър от Бронкс, позната на милионите си фенове като Джей Ло, не просто спечели българската публика, но и остави в сърцата й спомен за лъчезарна и истинска Дженифър.

България стана част от световното турне на изпълнителката Dance Again, което обиколи 26 страни в Северна и Южна Америка, преди да дойде в Европа.

Бурните концерти на изпълнителката започнаха още в началото на лятото, когато на 14 юни в Панама сити беше даден стартът на световната й обиколка. Есента настъпи, а звездата стигна до Балканите, където в последните няколко дни изнесе концерти в Турция.

След България Джей Ло се отправя към Белград, където ще бъде следващото й мегашоу Never Gonna Give Up.

В нашата страна звездата пристигна с огромен екип от близо сто души, половината от които танцьори.

По време на концерта дивата смени осем тоалета и взриви сцената с впечатляващи танци, невероятна хореография и сценично поведение.

"Готови ли сте, София, защото нямате избор", закани се суперзвездата на хилядите си български почитатели.След бляскавото започване на вечерта с хитовете On The Floor и Waiting For Tonight, певицата с пуерторикански корени откри истински ринг на сцената. След оспорвана и енергична музикална "борба", шампионката Лопес ни върна към миналото си и мястото, където е израснала - малък квартал на Ню Йорк. Независимо от бляскавите костюми, световната слава, милионите продадени копия и почитатели, Дженифър ще си остане просто "малкото момиче от Бронкс", сподели тя от сцената.

През цялата вечер Джей Ло говореше с публиката, споделяше, питаше, отговаряше на емоциите. Тя откри сърцето си, разказа живота си и допусна почитателите си да видят най-скъпите й хора - нейните две деца и мъжа до нея Каспър. От откровено видео с любимия й изпълнителката отправи призив да не спираме да се обичаме и забавляваме.

През голяма част от времето публиката можеше да види най-личните мигове и преживявани с малките й близнаци Макс и Ема, които са заедно с нея в България.

За много малка част от времето латино дивата накара всички да поемат глътка въздух, връщайки ги към самото начало с красивата балада Love Don`t Cost A Thing.

Събирайки цветята, които засипаха сцената, певицата вдигна от земята българското знаме и го прегърна. Държейки ръката си на сърцето, Дженифър Лопес падна на колене пред пълната зала, която изригна.

Така, след като стана номер 1 в Билборд Топ 200 и номер едно за филм и албум в една и съща седмица, певицата зае и първото място в сърцата на българската публика.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини