Мариана Попова бягала от Къщата заради дъщеря си

Певицата Мариана Попова, която в момента е един от съквартирантите във Vip Brother 2012, често излизала от Къщата, за да ходи на участия. Наред с работата обаче тя не пропускала да се вижда и с дъщеричката си Мария-Магдалена. В договора на Мариана, който тя е подписала при влизането в Къщата, изрично имало клауза, че тя може да се среща с рожбата си когато поиска. Но тези моменти нямало да се записват от камерите.

Тригодишното момиченце е поверено изцяло на грижите на майката на Мариана. Заради редовните виждания с малката Попова почти не говори за нея с останалите съквартиранти. С това тя събуди подозрението на всички, че нещо в семейството й куца. Таткото - италианецът Ханес, вижда отрочето си когато поиска и помага. Тъй като той е сомелиер и има бизнес, свързан с чести пътувания до Италия, бабата е човекът, който денонощно бди над момиченцето.

Запознати с кухнята на шоуто са категорични, че участията Мариана използва и да научи някоя и друга клюка. Именно по този начин тя разбрала, че гаджето на Люси Дяковска - Камелия, е влязло в къщата с тайна мисия. Затова и Попова бе първата, която разтръби пред хората в Къщата, че Софи-Камелия не е тази за която се представя. И тя подозира, че двете с Люси са интимни приятелки. След като участва в криенето на алкохола в Къщата преди ден, Мариана е нарочена за новата черна овца от всички. От уста на уста върви договорката, че идната сряда Попова ще е сред номинираните за изгонване. Именно заради скритото пиене.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини