Те идват! Де Ниро и Траволта приближават София

Един от най-големите в световното кино Робърт Де Ниро пристига следващата седмица в София. Актьорът от култовите "Шофьор на такси" и "Разяреният бик" ще дойде в столицата ни, за да доснима филма "Killing Season". В него той си партнира с Джон Траволта, който също ще бъде у нас. Звездата от "Брилянтин" се очаква да пристигне в София преди Де Ниро, научи Дарик.
"Killing season" събира за първи път на снимачната площадка Робърт Де Ниро и Джон Траволта. Първоначалната идея на създателите на филма е била ролята на Де Ниро да се изпълнява от Никълъс Кейдж, но впоследствие той се е отказал от проекта. Сценарият за него е готов от години, но поради различни причини така и не се стигаше до заснемането му. Сега премиерата на лентата е планирана за 2013-та.
Историята в "Killing season" се върти около двама ветерани от войната в Босна. Робърт Де Ниро е американецът Бенджамин Форд, а Джон Траволта сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията е Марк Стивън Джонсън, направил "Призрачен ездач" с Никълъс Кейдж. Зад нея стои и компанията "Ню Имидж" - собственик на Киноцентъра в Бояна. Точно там двамата актьори ще заснемат две сцени от "Killing season". И тъй като работата им в Киноцентъра няма да е много, Де Ниро и Траволта ще останат в София само няколко дни.
Те са поредните големи кинозвезди, които ще гостуват в страната ни. Миналата година заради "Непобедимите-2" тук се събраха Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Чък Норис.

Източник: Дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини