Полицията прави Ден на отворените врати за децата на Джебел

 В изпълнение на задачите произтичащи от Програмата – „Полицията в близост до обществото” и Плана на Регионалния екип за превенция на агресията сред учениците в област Кърджали на 28.06.2012т. от 10:00ч. до 12:00ч. в РУП – Джебел бе проведен  - „Ден на отворените врати” по случай „Празника на МВР – 5 – юли” с участието на ученици и учители от ІХ –  класове на СОУ „Хр. Ботев”,   и  ПГ „Р.Пеева” – Джебел.

          Проведени бяха демонстрации със служебно куче, противопожарна охрана,  по залавяне на извършител на криминална проява, тестване на наркотични вещества, въоръжение и технически средства, използвани от полицейските служители при изпълнение на служебните си задължения, установяване на самоличност  и представяне на автомобили със специален режим/ автопатрул и противопожарен автомобил/.

           Денят на отворените врати в РУП – Джебел премина при изключителен интерес за децата и учителите и в активен диалог с ИДПС и служителите от РУП – Джебел, получиха компетентни отговори на вълнуващите ги въпроси за опазването на обществения ред и живота, здравето и имота на гражданите в борбата с криминалната престъпност на територията на Община Джебел.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини