Паисиевци победиха в лекоатлетически пробег в Нова Загора

По случай Празника на град Нова загора на 14.10.2017 г. паисиевци се включиха активно в лекоатлетическия пробег„Петко Йордонов“ и се завърнаха като победители.
Пробегът е организиран от Община Нова Загора, Клуб по лека атлетика „Лидер” и СК „Стогос-2006”. В него се състезаваха рекордните 134 участници в няколко категории и четири възрастови групи: момчета и момичета от I-II клас, III-IV клас, V-VI клас и VII-VIII клас.

Сред официалните гости по случай провеждането на лекоатлетическия пробег бяха Димитър Кисьов, представител на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА), ученици от клуб „Лека атлетика“ в СУ „Отец Паисий“ - гр. Кърджали с ръководител Мариана Бозакова и възпитаници на СУ „Васил Левски” гр. Стара Загора.

Паисиевци бяха част от спортната програма на празника на града и заеха призови места в следните възрастови групи:
1-во място - 5/6 клас- Божидар Ангелов-VI а клас;
2-ро място -3/4 клас - Евгени Димитров-IV а клас;
2-ро място 3/4 клас -Румяня Радева - IV а клас;
3-то място 6/7 клас- Даяна Димитрова- VII б клас;
4-то място 6/7 клас -Калояна Тодорова-VII б клас ;
5-то място 5/6 клас - Весела Дорбикова -VI а клас;
5-то място 7/8 клас -Злати Калинов -VII в клас;
6-то място7/8 клас -Ангел Атанасов - VII д клас.

Класираните на първите три места по отделните категории и възрастови групи получиха предметни награди и медали. На състезателите, останали на IV-а, V-а и VI-а позиция бяха връчени грамоти и предметни награди.

Предизвикателството да спортуваш те превръща освен във физически активен и в дисциплиниран и отговорен човек, мотивира те да се стремиш към постигането на резултати и сбъдване на успехи. Не е ли това огромен ресурс, който имаме на разположение винаги, когато се озоваваме пред изпитанията на живота?

Пожелаваме още бъдещи спортни победи на малки и големи паисиевци!

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини