Изявен патриот разкри наркоплантация в кв.”Боровец”на Кърджали,не иска децата ни да се дрогират

Изявен патриот разкри наркоплантация в кв.”Боровец” на Кърджали,воден от желанието да не допусне дрогирането на децата ни.Никола Стоев,бивш лидер на БНС на Боян Расате в Кърджали алармира криминална полиция за нива с канабис в двора на къща в кв.”Боровец”.Внезапната акция на криминалистити води до залавянето на собственика на плантацията Мюмюнали М.От двора му на ул.”Морава”75 полицаите събират цял чувал канабис.

  Историята започва преди дни,когато Никола Стоев отива служебно при Мюмюнали в качеството си на представител на кредитна компания.Мюмюнали ,който е поръчител на заемополучател побягва,минава по пътечка в двора на къщата си и се скрива.Стоев тръгва след него,влиза в двора и зад къщата се натъква на наркоплантацията.

„Изправих се пред две растения като коледни елхи,високи по 2,50 м.Имаше още десетина по ниски”,разказва за Кърджали бг вести Никола Стоев.Той веднага сигнализира свой познат в криминалната лаборатория.Полицейският служител В.Г. вдига на крак криминалистите и прокуратурата.Стоев лично води полицаите до дома на Мюмюнали М.Те закопчават наркоплантатора и изземват огромно количество зелена листна маса.

  Не искам децата ни да се дрогират,категоричен е Никола Стоев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини